شبیه سازی سفر به مریخ در صحرای ظفار - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

  • شبیه سازی سفر به مریخ در صحرای ظفار - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تایمز،   صحرای ظفار  یکی از بدترین مناطق روی زمین برای زندگی است. جالب آنکه قرار است سال آتی گروهی ۶ نفره از فضانوردان به صحرای ظفار در عمان بروند و در یک عملیات شبیه سازی زندگی در مریخ شرکت کنند.

    در هرحال فضانوردان در فوریه ۲۰۱۸ میلادی یک ماه را در این کویر در ایزوله کامل زندگی خواهد کرد. آنها تجهیزات مختلف مانند پهپاد، مریخ نوردهای روباتیک و گلخانه هیدروپونیک نیز همراه خود به این صحرا می برند تا ۱۹ آزمایش را در منطقه انجام دهند.

     این عملیات توسط انجمن فضایی اتریش انجام می شود.

    علاوه برگروهی که در منطقه آزمایشی فعالیت می کنند، گروه دیگری در مرکز کنترل این فرایند را رصد می کنند. فاصله مخابراتی بین دو گروه نیز ۱۰ دقیقه بین هر پیام در نظر گرفته شده که مشابه مریخ است.

    این آزمایش درمنطقه ای به مساحت ۱۲۰ مایل مربع  از صحرای ظفار  انجام می شود که شباهت زیادی به مریخ دارد.


کتاب «خطوط انتقال فعال در مخابرات الکترونیکی» منتشر شد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

  • کتاب «خطوط انتقال فعال در مخابرات الکترونیکی» منتشر شد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، عبدالعلی عبدی پور و غلامرضا مرادی از اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر کتاب «خطوط انتقال فعال در مخابرات الکترونیکی» منتشر شد.

    در فصل اول این کتاب به روش‌های مختلف تحلیل و مدل‌سازی ترانزیستورهای فرکانس بالا، در فصل دوم به ترانزیستور مایکروویو موج میلی‌متری به عنوان خطوط انتقال فعال تزویج شده، در فصل سوم مدل‌ سازی و تحلیل میدانی سیگنال و نویز FET در رژیم خطی و در فصل چهارم به تکنیک‌های CAD مربوط به تحلیل موجی رفتار سیگنال و نویز FET مایکروویو پرداخته شده است.

    در فصل پنجم نیز به مدل‌سازی غیرخطی و شبه گسترده ترانزیستور FET و بکارگیری آن در طراحی چند نمونه مدار در رژیم غیرخطی و در فصل ششم به مدل‌سازی و تحلیل غیرخطی خطوط انتقال فعال و در فصل هفتم مدل‌سازی و تحلیل الکترونیکی-الکترومغناطیسی ترانزیستور FET مایکروویو و موج میلی‌متری اشاره شده است.


جزوه کامل فیزیک یازدهم تجربی + نمونه سوالات طبقه بندی شده امتحانات نهایی (237 صفحه)

  • جزوه کامل فیزیک یازدهم تجربی + نمونه سوالات طبقه بندی شده امتحانات نهایی (237 صفحه)
    جزوه کامل فیزیک یازدهم تجربی + نمونه سوالات طبقه بندی شده امتحانات نهایی (237 صفحه)دسته: فیزیک
    بازدید: 1 بار
    فرمت فایل: pdf
    حجم فایل: 11947 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 237

    جزوه تایپ شده ، رنگی و مصور فیزیک پایه یازدهم رشته تجربی به همراه نمونه سوالات طبقه بندی شده آن کتاب فیزیک یازدهم تجربی از 3 فصل تشکیل شده است در این جزوه 237 صفحه ای تدریس مصور 3 فصل کتاب به همراه 180 مساله از نمونه سوالات سال های گذشته و مساله های متعدد و متنوع و نکات ریز کنکوری در 42 جلسه قرار داده شده است این جزوه برای کسانی مناسب است که ق

    قیمت فایل فقط 8,000 تومان

    خرید

    جزوه تایپ شده ، رنگی و مصور فیزیک پایه یازدهم رشته تجربی به همراه نمونه سوالات طبقه بندی شده آن.

    کتاب فیزیک یازدهم تجربی از 3 فصل تشکیل شده است.
    در این جزوه 237 صفحه ای تدریس مصور 3 فصل کتاب به همراه 180 مساله از نمونه سوالات سال های گذشته و مساله های متعدد و متنوع و نکات ریز کنکوری در 42 جلسه قرار داده شده است. این جزوه برای کسانی مناسب است که قصد دارند درس فیزیک یازدهم تجربی را امتحان بدهند یا در کنکور سراسری شرکت نمایند.

    ویژگی های جزوه های آموزشی بسته حاضر:
    - دو جزوه آموزشی کامل و مجزا شامل تدریس کامل مطالب کتاب + نمونه سوالات طبقه بندی شده امتحانات نهایی سال های گذشته
    - حل و تحلیل مثال های مهم کتاب
    - حل مسائل مهم امتحانی خارج از کتاب
    - ارائه نکات ریز و ظریف کنکوری
    - چهار جلسه آموزش اضافی در زمینه بردارها ( جهت آمادگی ریاضی دانش آموز برای مطالب بعدی (
    - حل 180 مساله طبقه بندی شده امتحانات نهایی سال های گذشته
    - استفاده از جدول ، نمودار و تصاویر آموزشی سه بعدی و رنگی جهت بالا رفتن کیفیت آموزش
    - حجم فایل: 12 مگابایت
    - دانلود با لینک مستقیم

    سرفصل های آموزشی جزوه اول(جزوه درسی(

    فصل اول: الکتریسیته ی ساکن
    آشنایی با مفهوم بردار
    جمع و تفریق برداری
    تجزیه ی بردارها
    ضرب بردارها
    آشنایی با الکتریسیته
    قانون کولن
    میدان الکتریکی
    خطوط میدان الکتریکی – بار الکتریکی در میدان
    انرژی پتانسیل الکتریکی
    پتانسیل الکتریکی
    توزیع و القای بار در رساناها
    آشنایی با خازن
    خازن با دی الکتریک
    انرژی خازن
    بهم بستن موازی خازن ها
    بهم بستن متوالی و ترکیبی خازن ها

    فصل دوم: جریان الکتریکی و  مدارهای جربان مستقیم
    جریان الکتریکی
    مقاومت رساناهای اهمی
    انواع مقاومت
    نیرو محرکه ی الکتریکی و مدارها
    مدار تک حلقه ای
    توان در مدارهای الکتریکی
    بهم بستن متوالی مقاومت ها
    مدارهای چند حلقه ای
    بستن مقاومت ها به صورت موازی
    مقاومت معادل در حل مسائل

    فصل سوم: مغناطیس و القای الکترومغناطیسی
    آشنایی با مغناطیس و میدان مغناطیسی
    میدان مغناطیسی – میدان مغناطیسی زمین
    سیم حامل جریان در میدان مغناطیسی
    ذره ی باردار متحرک در میدان مغناطیسی
    میدان مغناطیسی سیم مستقیم حامل جریان
    میدان مغناطیسی پیچه ی حامل جریان
    میدان مغناطیسی درون سیملوله
    نیروی بین سیم های موازی حامل جریان
    خواص مغناطیسی مواد
    القای الکترومغناطیسی
    شار مغناطیسی
    قانون القای الکترومغناطیسی فارادی
    قانون لنز
    القاگرها و اثر خودالقایی
    القای متقابل – انرژی ذخیره شده در القاگر
    جریان متناوب
    مبدل ها ( ترانسفورماتورها )

    مشخصات جزوه دوم:
    - تعداد کل مسائل حل شده: 180
    - تعداد دوره های امتحانی : 15
    - تعداد صفحات جزوه : 88

    سرفصل های آموزشی جزوه دوم (نمونه سوالات طبقه بندی شده امتحانات نهایی سال های گذشته(

    فصل اول: الکتریسیته ساکن
    - سوالات تعریفی و مفهومی ( 25 مساله   (
    - رسانای مخروطی شکل ( 3 مساله ( 
    - میدان الکتریکی ، اختلاف پتانسیل الکتریکی ( 5 مساله (
    - قانون کولن، برآیند نیروها و میدان های الکتریکی ( 13 مساله (
    - ظرفیت ، انرژی ذخیره شده در خازن ها ، خازن معادل ( 10 مساله (

    فصل دوم: جریان الکتریکی و مدارهای جریان مستقیم
    - سوالات تعریفی و مفهومی ( 16 مساله  ( 
    - مسائل مربوط به کدگذاری مقاومت ها و قانون اهم ( 7 مساله  ( 
    - قانون های گره ،حلقه ،کیرشهف و مدارهای الکتریکی ( 13 مساله  ( 

    فصل سوم: مغناطیس و القای الکترومغناطیسی
    - سوالات تعریفی و مفهومی ( 39 مساله )
    - ذره و سیم درون میدان ( 8 مساله  ( 
    - پیچه مسطح ( 6 مساله ( 
    - سیملوله ها ( 3 مساله ( 
    - سوالات تعریفی و مفهومی ( 9 مساله( 
    - قانون لنز ( 11 مساله )
    - شار مغناطیسی ، ضریب خودالقایی ، نیرومحرکه الکتریکی ( 10 مساله (
    -جریان متناوب ، مبدل ها ( 11 مساله ( 

    استاد: میرزائی (کارشناسی ارشد فیزیک ذرات بنیادی)

    قیمت فایل فقط 8,000 تومان

    خرید

    برچسب ها : فیزیک یازدهم تجربی , فیزیک پایه یازدهم تجربی , کتاب فیزیک یازدهم تجربی , کتاب فیزیک پایه یازدهم تجربی , پیش نویس کتاب فیزیک یازدهم تجربی , فیزیک سال یازدهم تجربی , دانلود کتاب فیزیک یازدهم تجربی , دانلود فیزیک یازدهم تجربی , دانلود کتاب فیزیک پایه یازدهم تجربی , فیزیک یازدهم دبیرستان تجربی


بهداشتی پاستیل بخوریم یا نخوریم؟

یکشنبه 5 شهریور 1396 05:26 ق.ظ

پاستیل بخوریم یا نخوریم؟ | بهداشت نیوز

  • پاستیل بخوریم یا نخوریم؟ | بهداشت نیوز

    کد خبر: 29994

    تاریخ انتشار: شنبه 04 شهریور 1396 - 10:41

    پاستیل؛ اسنکی است که بعنوان بدون چربی، بدون مواد نگه دارنده و محتوی 100 درصد ویتامین سی با میوه های طبیعی برچسب می‌خورد و کاملا سالم به نظر می‌رسد! اما در واقع این گونه نیست.

    به گزارش بهداشت نیوز، بر اساس یک مطالعه جدید، هشتاد و پنج درصد از اسنک‌های میوه ای که به فروش می‌رسند, مقدار شکر بیشتری از صمغ میوه دارند. بعضی 6/14 گرم شکر در فقط یک سهم در مقایسه با تنها 7 گرم در یک سهم توت فرنگی دارند.

    پاستیل‌ها به دلیل طرح و اندازه‌های کوچک‌شان به نظر کم‌کالری و بی‌ضرر می‌آیند و حتی شاید خیلی‌ها فکر کنند که  آن‌ها سالم‌تر از چیپس و پفک هستند اما واقعیت این است که با وجود اندازه کوچک هر پاستیل، کالری هر 100 گرم آن تقریبا با کالری 100 گرم چیپس یکی است.

    البته کالری انواع پاستیل‌ها با توجه به اندازه و طرز تهیه متفاوت آن در کارخانه‌های مختلف متفاوت است و معمولا کالری آن بر اساس وزن و ترکیباتی مثل شکر و روغنی که در آن وجود دارد، محاسبه می‌شود اما می‌توان گفت در هر 100 گرم آن بین 300 تا 500 کیلوکالری انرژی وجود دارد که با میزان کالری موجود در یک وعده غذایی برابری می‌کند.

    به نظر می رسد پاستیل به دلیل بدون چربی بودن و احتمالا کالری کمتر آن از سایر انواع شکلات ها از جمله شکلات های شیری بهتر باشد. همچنین با وجود اینکه گهگاه یک یا دو پاستیل بخوریم هیچ مشکلی برای سلامتی مان ندارد، ولی خوردن مشت مشت پاستیل موجب دریافت مقادیر بسیار زیاد انرژی و عمدتا به صورت شکر می گردد. ضمنا پاستیل ها با اینکه طعم های میوه ای و... دارند ولی در حقیقت بدون ویتامین و مواد معدنی هستند یعنی به عبارت دیگر ارزش تغذیه ای بسیار ناچیزی دارند.

    در مورد قند موجود در پاستیل خبر بدی برایتان دارم: پاستیل در واقع تماما شکر است! هر یک مشت پاستیل (17، 18 عدد) حاوی 21 – 22 گرم شکر است. که معادل حدود 5.5 قاشق مرباخوری شکر است! انجمن قلب آمریکا توصیه می کند زنان و مردان به ترتیب روزانه بیش از 6 و 9 قاشق مرباخوری شکر مصرف نکنند. بنابراین مقدار شکر پاستیل در مقایسه با این توصیه بسیار قابل توجه به نظر می رسد. چرا که مصرف شکر بیش از مقدار توصیه شده, خطر ابتلا به بیماری های قلبی و چاقی را به طور محسوسی افزایش می دهد.

     

    گرچه پروتئین برای بدن اهمیت دارد؟! : اگر 18-17عدد پاستیل بخوریم در حدود 2، 3 گرم پروتئین به بدن مان می رسد. که تقریبا یعنی 4-6 درصد از پروتئین مورد نیاز روزانه یک خانم یا آقای بالغ را تامین می کند. با اینکه می دانیم پروتئین برای کارکرد طبیعی بدن لازم است ولی پاستیل آنچنان نمی تواند برای تامین این نیاز موثر واقع شود و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC) توصیه می کند هر فرد پروتئین های مورد نیاز خود را ازمنابع بسیار بهتری از جمله مصرف لبنیات کم چرب، ماهی، گوشت سفید، تخم مرغ و برخی از منابع گیاهی از جمله حبوبات، مغز ها و دانه ها تامین کند.

     

    آیاپاستیل برای استخوان‌سازی خوب است؟

    ژلاتین موجود در پاستیل از نوع ژلاتین حیوانی است و ژلاتین در واقع نوعی پروتئین بی کیفیت است و میزان پروتئین موجود در پاستیل بسیار کمتر از پروتئین گوشت، شیر و تخم‌مرغ و... است و بسیاری از اسیدهای آمینه ضروری را ندارد بنابراین پروتئینی نامرغوب است که نسبت به سایر پروتئین‌ها ارزش غذایی بسیار پایینی دارد و منبع خوبی برای تامین کلسیم و سایر ریز‌مغذی‌های مورد نیاز بدن نیست. طعم‌های میوه‌ای و نوشابه‌ای و ... پاستیل‌ها هم فقط و فقط به دلیل اسانس و طعم‌دهنده‌های مصنوعی است و هیچ فرقی بین پاستیل نوشابه‌ای و میوه‌ای وجود ندارد.

    دنبال ویتامین و مواد معدنی نباشید: هر یک مشت پاستیل تقریبا هیچ ویتامین و ماده معدنی مهمی برای بدنتان تامین نمی کند مثل آهن، کلسیم و ویتامین ث. پس وقتی حدود یک مشت پاستیل می خوریم با اینکه حدود 110 تا 140 کالری انرژی دریافت می کنیم ولی اصلا ویتامین و مواد مغذی دیگری همراه آن به بدن خود نمی رسانیم.

    علاوه بر آن با مصرف این میزان کالری، درواقع جا را برای مصرف سایر غذاهای مقوی تنگ کرده و اینها را جایگزین آن مواد مغذی مفید می نماییم. مثلا اگر به جای نوش جان کردن یک عدد سیب، یک مشت پاستیل بخوریم به مقدار زیادی پتاسیم، ویتامین ث و فیبر را که قرار بود با خوردن آن سیب به بدن ما برسد را از دست خواهیم داد.

    حالا چطور پاستیل بخوریم که مشکلی پیش نیاید؟

    حالا خوردن گه گاه پاستیل آسیب چندانی به سلامتی و رژیم غذایی شما وارد نمی کند و بهتر است آنها را در همان حد "سالی ماهی یک بار!" مصرف کنیم تا اینکه به عنوان جزئی از اجزای دائمی رژیم غذایی ما باشند. ضمنا اگر خواستید روزی پاستیل بخورید بهتر است مقدار کالری دریافتی از آن را هم در رژیم غذایی خود محاسبه نمایید تا آن روز بیشتر از مقدار معمول انرژی دریافت نکنید.

    در کل بهتر است جایگزین‌های سالم‌تری همچون میوه های تازه یا ماست-میوه ها را جایگزین پاستیل نمایید چون از طرفی شما همان مقدار شکر و طعم شیرین را دریافت خواهید کرد که دلتان می خواسته چیز شیرین نوش جان کنید و از طرف دیگر هم مقدار قابل توجهی ویتامین و مینرال را به بدن خود می رسانید. چیزی که پاستیل از برآوردن آن عاجز است.

    اما رژیم شناسان پیشنهاد می‌کنند کودکان به جای این اسنک‌ها, میوه تازه و سبزیجات مثل هویج، کره بادام زمینی روی سیب و ماست کم چرب مصرف کنند. خواندن لیست محتویات روی بسته های موادغذایی راهی برای فهمیدن سلامت اسنک‌های میوه ای و سایر غذاهاست.

    بدنبال محصولاتی باشید که یا هیچ رنگ و طعم دهنده مصنوعی ندارند یا محتویات آن به میزان حداقل است و از میوه های طبیعی که معمولا برندهای ارگانیک هستند درست شده باشند. بسته بندی اسنک میوه ای معمولا وجود یک سهم میوه را در داخل آن پیشنهاد می‌دهد اما محققان این را نوعی بسته بندی گمراه کننده می‌دانند.

    والدین معتقدند که انتخاب غذای سالم و بدون مواد گیج کننده‌ی افزوده شده با توجه به ادعاهای گمراه کننده‌ تولیدکنندگان غذا سخت است. اما به طور کلی، میوه‌های فرآوری نشده سالم‌تر از اسنک‌های میوه ای فرآوری شده و نوشیدنی‌های میوه ای هستند چرا که شامل ویتامین‌ها، مواد‌معدنی، آب و فیبر بوده و باعث پوسیدگی مخرب دندان که امروزه در کودکان می‌بینیم نمی‌شود.

    والدین باید تا حد امکان فرزندان خود را تشویق به خوردن میوه تازه به جای مصرف پاستیل و یا نوشیدن آبمیوه کنند. مواد معدنی و فیبر زیادی در پوست میوه ها وجود دارد و احساس سیری بیشتری از خوردن و جویدن تا نوشیدن و قورت دادن ایجاد می‌شود. کما اینکه فقط به دلیل آن که یک اسنک, ارگانیک است نمی‌توان گفت سالم است.

    منبع: زندگی آنلاین


با ماسک شکلات و عسل پوستی شفاف داشته باشید

  • با ماسک شکلات و عسل پوستی شفاف داشته باشید

    کد خبر: 30038

    تاریخ انتشار: شنبه 04 شهریور 1396 - 20:57

    پوست شاداب و زیبا می تواند سن شما را کمتر از آنچه هستید نشان دهد و زیبایی شما را دو چندان کند. استفاده از ماسک های خانگی می تواند بدون صرف هزینه به شما در داشتن پوستی شاداب کمک کند. پس سعی کنید با پیدا کردن بهترین ماسک ها برای پوستتان از فواید آنها بی بهره نباشید.

    به گزارش «بهداشت نیوز» من هم مانند بقیه‌ی دختران، به همان اندازه عاشق شکلاتم، اما هیچ وقت، حتی برای یک بار به این فکر نکردم که از شکلات برای درمان صورتم استفاده کنم. اوه بله خانم ها، درست خواندید! شکلات دیگر فقط برای بهتر کردن حس و حالمان و خوردن بعد از شام خوب نیست، بلکه حالا قرار است از آن روی پوستمان استفاده کنیم.

    همان‌طور که می‌دانید، شکلات از دانه‌های کاکائو درست شده است، منبعی سرشار از پلی فنول ها که خواص آنتی اکسیدانی فراوانی دارند. بعلاوه، شکلات دارای چربی های مفیدی مانند کره‌ی کاکائو و شیا (shea) نیز هست، که به مرطوب کردن پوست ما کمک می‌کنند. همچنین شکلات بسیار هم خاصیت ضد التهابی دارد.

    شاید به همین دلایل است که آبگرم ها در سراسر کشور بعنوان یک پیشنهاد لوکس، پیشنهاد ماسک شکلات را شروع شده کرده اند. حالا اگر می خواهید پولتان را خرج هزینه‌های زیاد مراقبت آبگرم ها نکنید، ادامه ی متن را بخوانید. در ادامه خواهید دید که چگونه ماسک شکلات را خودتان در خانه بسازید.
    طرز تهیه ماسک شکلات

    اگر احساس کردید پوستتان کمی خشک یا ملتهب شده است، یا حتی اگر می‌خواهید کمی به پوستتان برسید، مواد زیر را باهم مخلوط کنید:

        یک سوم فنجان پودر کاکائو تیره
        یک چهارم فنجان عسل طبیعی
        ۳ قاشق غذاخوری خامه غلیظ
        ۲ قاشق غذاخوری بلغور جو پودر شده

    تمام مواد را تا زمانی که بخوبی خمیری درست شود بهم بزنید، سپس به طور مساوی روی صورتتان بمالید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه پوستتان کاملا خیس بخورد. نگران نباشید، اگر پیش از استفاده از ماسکتان طعم آنرا چشیدید از شما خرده نمی‌گیرم. اگر بگویم که خودم این کار را نکردم دروغ گفته ام.

    حالا بعد از اینکه ۱۵ دقیقه به اتمام رسید، خیلی راحت صورت خود را با آب ولرم بشویید و اجازه دهید تا خشک شود. پوستتان باید شدیداً نرم و صاف شده باشد، اما اگر احساس می‌کنید که مقدار بیشتری به رطوبت احتیاج دارد، نصف مقدار همیشگی از کرم مرطوب کننده یا کرم ضد پیری تان استفاده کنید.

    منبع: تی


بهترین رژیم غذایی برای کاهش میزان کلسترول خون

  • بهترین رژیم غذایی برای کاهش میزان کلسترول خون

    کد خبر: 30046

    تاریخ انتشار: شنبه 04 شهریور 1396 - 22:25

    به گفته محققان، افراد مبتلا به کلسترول بالا بهتر است برای کاهش میزان کلسترول شان شروع به مصرف رژیم غذایی گیاهی نمایند.

    به گزارش «بهداشت نیوز» تحقیقات جدید نشان داده است که پیروی از رژیم های غذایی گیاهی، بخصوص رژیم های گیاهخواری، می تواند به طور قابل توجهی باعث کاهش میزان کلسترول شود. کلسترول بالا با افزایش خطر بیماری قلبی و سکته همراه است.

    این مطالعه نشان می دهد که پیروی طولانی مدت از الگوهای رژیم غذایی گیاهی منجر به تغییر در ترکیب بدن می شود که در نهایت به کاهش میزان کلسترول کمک می کند.

    فواید سلامتی فوری یک رژیم غذایی گیاهی مانند کاهش وزن، فشار خون پایین و بهبود کلسترول به خوبی شناخته شده است.

    کلسترول یک ماده چرب شناخته شده به عنوان چربی است و برای عملکرد طبیعی بدن حیاتی است.

    در حالیکه میزان بالای کلسترول "خوب" HDL مفید است، میزان بالای LDL به عنوان کلسترول "بد" می تواند به بیماری قلبی منجر شود.

    رژیم غذایی گیاهی شامل مصرف سبزیجات، میوه ها، حبوبات، آجیل و غلات کامل است که به طور طبیعی سرشار از موادی مانند فیبر محلول، پروتئین سویا و استرول های گیاهی هستند، در حالیکه رژیم همه چیزخوری شامل غذاهای گیاهی و حیوانی است.

    در این مطالعه، ۴۹ مطالعه مشاهده ای و کنترل شده بررسی شدند. نتایج نشان داد که یک رژیم گیاهخواری با کلسترول کل ۲۹.۲ mg/dL مرتبط است.

    منبع: مهر




آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic